a
test
Skip to main content

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Go Search
Ana Sayfa
Başkan
Kurumsal
Belediye Meclisi
İhale İlanları
e-belediye
Bütçe Ve Yatırımlar
Haberler
Bilgi Hizmetleri
Şehre Bakış
English
İletişim
  
Ana Sayfa > İstanbul Büyükşehir Belediyesi > Haber > AKOM İHBAR HATTI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR  

Haber: AKOM İHBAR HATTI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Version HistoryVersion History

KisaBaslik

AKOM İHBAR HATTI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR 

Ozet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kışın olumsuz koşullarını vatandaşların işbirliğiyle aşmak için kurduğu WhatsApp İhbar Hattı büyük ilgi görüyor. Yüzlerce mesaja cevap veren AKOM, ihbarların en kısa sürede çözüme kavuşması için hattın ihbar dışında kullanılmamasını istiyor.

HaberMetni

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi’nde (AKOM), Meteorolojiden alınan bilgiler ve kar yağışının başlamasıyla alarma geçti.

Vatandaşlar, kış koşulları süresince İstanbul Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanlarındaki ana caddeler, meydanlar, üst geçitler, metrobüs yollarında oluşabilecek olumsuzlukları WhatsApp üzerinden bildiriyor.

AKOM’un kışın olumsuz koşullarını vatandaşların işbirliğiyle aşmak için kurduğu WhatsApp İhbar Hattı büyük ilgi görüyor. Birkaç saat içinde gelen bine yakın mesaja cevap veren AKOM, ihbarların en kısa sürede çözüme kavuşması için vatandaşların hattı ihbar dışında kullanmaması konusunda uyarıyor.

İstanbul'da yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar, ALO 153 BEYAZ MASA numarasının yanı sıra artık 0552 153 00 34 WhatsApp İhbar Hattı üzerinden de müracaatlarda bulunabiliyor.

HaberResmi

 

Pasif

No 

AnaSayfa

Yes 

Manset

Yes 

Document1

Kaynak

OSMAN KARABACAK 

HaberTarihi

06.01.2017 18:55 

Target Audiences

No targeting

IlgiliBirim

Acil Yardım ve Cankurtarma Müdürlüğü; Afet Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü; Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü; Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü; Avrupa Yakası Zabıta Müdürlüğü; Anadolu Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü; Anadolu Yakası Zabıta Müdürlüğü; Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü; Genel Sekreter Yardımcılığı ; Genel Sekreter Yardımcılığı ; Genel Sekreter Yardımcılığı ; Genel Sekreter Yardımcılığı ; Genel Sekreter Yardımcılığı ; Genel Sekreter Yardımcılığı ; Genel Sekreter Yardımcılığı ; Genel Sekreterlik; İ.E.T.T.; İGDAŞ; İSFALT A.Ş.; İSTANBUL OTOBÜS A.Ş.; İSTANBUL ŞEHİR HATLARI A.Ş.; İştirak Şirket Genel Müdürlükleri; İştirakler Koordinasyon Müdürlüğü; İtfaiye Daire Başkanlığı; İtfaiye Destek Hizmetleri Müdürlüğü; METRO İSTANBUL A.Ş.; Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı; Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü; Raylı Sistem Daire Başkanlığı; SAĞLIK A.Ş.; Sağlık Daire Başkanlığı; Sağlık ve Hıfzıssıhha Müdürlüğü; SPOR A.Ş.; Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı; Sosyal Hizmetler Müdürlüğü; Trafik Müdürlüğü; Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü; Ulaşım Daire Başkanlığı; Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME); Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü; Ulaşım Planlama Müdürlüğü; Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü; Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı; Zabıta Daire Başkanlığı; Yol Bakım Destek Hizmetleri Müdürlüğü; Zabıta Destek Hizmetleri Müdürlüğü; Zabıta Tedbir Müdürlüğü 

IlgiliHizmet

Afet; Yaşam; Ulaşım 

SureliHaber

No 

SureliHaberBitisTarihi

 

HaberGaleri1

HaberGaleri2

HaberGaleri3

HaberGaleri4

HaberGaleri5

HaberGaleri6

HaberGaleri7

HaberGaleri8

HaberGaleri9

HaberGaleri10

MansetSira

AltManset

No 

SureliMansetResim

 

FlickerID

 

CanliYayin

No 

CanliYayinLokasyon

27 

GorunenHaberSaati

06.01.2017 18:00 
Attachments
Version: 2.0 
Created at 06.01.2017 17:56  by o.karabacak 
Last modified at 06.01.2017 23:37  by o.karabacak