a
test
Skip to main content

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Go Search
Ana Sayfa
Başkan
Kurumsal
Belediye Meclisi
İhale İlanları
e-belediye
Bütçe Ve Yatırımlar
Haberler
Bilgi Hizmetleri
Şehre Bakış
English
İletişim
  
Ana Sayfa > İstanbul Büyükşehir Belediyesi > BirimListesi > İGDAŞ  

BirimListesi: İGDAŞ

Version HistoryVersion History

Title

İGDAŞ 

Title_en-US

Istanbul Gas Distribution Industry and Trade Inc. Co. 

Birimweb

/tr-TR/Kurumsal/Birimler/Igdas/ 

Telefon

0212 499 11 11 

Santral

0212 499 11 11 

Fax

0212 499 11 33 

Adres

Kazım Karabekir Cad. No:4 Alibeyköy-İstanbul

Harita

WebAdresi

Vekalet

No 

Gorevlendirme

No 

Birim Turu

Şirket 

Yoneticisi

Mehmet Çevik 

UstBirim

İştirak Şirket Genel Müdürlükleri 

Image1

 

Gorevler

Büyükşehir Belediyesi'nin doğalgaz dağıtımındaki öncelikli amacı “Tüm çalışanların etkin katılımıyla, doğalgaz hizmetlerini, en uygun ileri teknoloji, güvenli bir altyapı ve temiz çevre bilinci ile müşteri memnuniyetini sağlayarak, sürekli ve ekonomik bir biçimde topluma sunmaktır."

İstanbul’da doğalgaz altyapı yatırımları, işletmeciliği ve satışını üstlenen Büyükşehir Belediyesi, 1986 yılında bünyesinde kurduğu İstanbul Gaz Dağıtım Anonim Şirketi (İGDAŞ) ile büyük bir yatırım hamlesi başlatmış, böylelikle şehir hayatını çekilmez kılan hava kirliliğini azaltmak için doğalgaz kullanımının yaygınlaştırılması çalışmalarına hız vermiştir. Doğalgaz sektörü ile ilgili faaliyetler ileri teknoloji ve yüksek eğitim gerektirdiğinden, Belediyemiz gerekli bilgi ve teknik donanım altyapısını geliştirmiş ve uluslararası standartları yakalayan dünyanın sayılı doğalgaz şebekesi haline gelmiştir. Her alanda dünya standartlarında hizmet vermeyi amaçlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, doğalgaz dağıtımında IS0 9001 belgesini alarak kalitesini belgelemiştir.

En son teknolojiyle donanımlı ekip ve ekipmanlara sahip 3 bölge müdürlüğü, işletme şeflikleri, 1000’e yakın teknik personel, tam donanımlı araçlar ile İstanbul Doğalgaz Şebekesi 7 gün 24 saat kesintisiz olarak denetim altında tutulmaktadır.

Diğer taraftan Hizmet Binaları ve Vezneler ile de İstanbullulara hizmet vermektedir. Konforlu, güvenli, ekonomik olduğu kadar da çevreci bir yakıt olan doğalgazın hızlı bir şekilde yaygınlaşması için bir yandan yatırımları sürdüren belediyemiz düzenlediği abonelik kampanyalarıyla da bunu desteklemiştir.

Gerçekleştirilen tanıtım ve teşvik çalışmaları ile doğalgaz abone sayısı 4 milyonun üzerine çıkmıştır. Şu anda İstanbul’un yüzde 95’ine doğalgaz yatırımı götürülmüş bulunmaktadır. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde İstanbul'un tamamının doğalgaza kavuşturulması hedeflenmektedir.

Faaliyetler

Mission

Activities

SiraNo

1.508 

MudurYardimcilari

ERDOĞAN TOZAN; İHSAK KURŞUN; İLHAMİ BAŞER 

ibbdgl

No 
Attachments
Version: 17.0 
Created at 20.06.2007 14:24  by IBBWEB\Administrator 
Last modified at 08.04.2016 12:01  by ebru.corman