a
test
Skip to main content

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Go Search
Ana Sayfa
Başkan
Kurumsal
Belediye Meclisi
İhale İlanları
e-belediye
Bütçe Ve Yatırımlar
Haberler
Bilgi Hizmetleri
Şehre Bakış
English
İletişim
  
Ana Sayfa > İstanbul Büyükşehir Belediyesi > Haber > İBB'NİN KIŞ İZCİ KAMPI BOLU'DA BAŞLIYOR  

Haber: İBB'NİN KIŞ İZCİ KAMPI BOLU'DA BAŞLIYOR

Version HistoryVersion History

KisaBaslik

İBB'NİN KIŞ İZCİ KAMPI BOLU'DA BAŞLIYOR 

Ozet

Yüzlerce izcinin heyecanla beklediği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye İzcilik Federasyonu (TİF) işbirliğinde organize edilen Bolu Aladağ İleri Düzey Kış İzci Kampı başlıyor.

HaberMetni



21 Ocak - 12 Şubat 2017 tarihleri arasında 1400 izcinin katılacağı kamp zorlu kış ve doğa şartlarında hayatta kalma eğitimlerine ev sahipliği yapacak. Bolu Kış Kampı ayrıca katılımcı gençlere günlük hayatın karmaşasından, teknoloji ve internetin getirdiği sanal yoğunluktan uzaklaşarak yüz yüze, sosyal ve gerçek iletişim imkanı da sağlayacak.  

KAMPA 1400 İZCİ KATILACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından Bolu Aladağ’da gerçekleştirilecek İleri Düzey Kış İzci Kampı için geri sayım başladı. İzcilik faaliyetlerinde bir dünya markası olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir haftalık kış kamplarından olan Bolu Aladağ İleri Düzey Kış İzci Kampı’na 1400 izci katılacak.

SON KAFİLE SÜRİYELİ İZCİLERDEN OLUŞACAK

Çoğunluğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü izcilerinden oluşan 500 kişilik ilk izci kafilesi   21 Ocak'ta, ikinci kafile ise 29 Ocak'ta, Suriyeli çocuk ve gençlerden oluşacak olan son kafile de 4 Şubat'ta  ileri seviye izcilik eğitimleri almak için Bolu'daki kamp alanına uğurlanacak.

KIŞ KAMPINDA DENEYİMLİ İZCİLER YER ALABİLİYOR

Eğitimleri, doğa ve hava şartları, yaşam koşulları gibi nedenlerle Bolu Kış Kampı'na izcilik alanında deneyimli olan gençler katılabiliyor. Kampa katılabilmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ümraniye Yaz İzci Kampı'na en az iki kez, Çanakkale Milli Bilinç Kampı’na da birer kez katılmış olmak gerekiyor.

HAYAT KURTARAN EĞİTİMLER

Her sene yarı yıl tatilinde düzenlenen, gençlerin ağır kış şartları altında kamp yapma ve hayatlarını idame ettirme becerilerini kazanma amacı ile gerçekleştirilen kampta izcilik faaliyetlerinin ve eğitimlerinin büyük çoğunluğu arazide gerçekleştirilecek. Kamp sırasında kızak ve kayak, ilk yardım, karda çadır kurma ve kalma, kar mağarası yapımı ve kullanma, dağcılık, ateş çeşitlerini öğrenme ve ateş yakma, beslenme ve yaşam, soba yakma, odun kırma, balta ve bıçak kullanımı, karda vahşi hayvan izi takibi ve yön bulma  gibi hayati öneme sahip eğitimler verilecek.

KAMPIN TÜM İHTİYAÇLARINI İBB KARŞILIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de Gençlik ve Spor Müdürlüğü aracılığı ile kampa ulaşım, yemek ve sağlık gibi alanlarda lojistik destek veriyor.  Kampa gidecek ilk kafile 21 Ocak Cumartesi günü saat 08:30'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (Saraçhane) önünden hareketle Bolu'ya uğurlanacak.

HaberResmi

 

Pasif

No 

AnaSayfa

Yes 

Manset

No 

Document1

Kaynak

 

HaberTarihi

18.01.2017 14:00 

Target Audiences

No targeting

IlgiliBirim

Gençlik ve Spor Müdürlüğü 

IlgiliHizmet

 

SureliHaber

No 

SureliHaberBitisTarihi

 

HaberGaleri1

HaberGaleri2

HaberGaleri3

HaberGaleri4

HaberGaleri5

HaberGaleri6

HaberGaleri7

HaberGaleri8

HaberGaleri9

HaberGaleri10

MansetSira

AltManset

Yes 

SureliMansetResim

 

FlickerID

 

CanliYayin

No 

CanliYayinLokasyon

27 

GorunenHaberSaati

18.01.2017 14:00 
Attachments
Version: 1.0 
Created at 18.01.2017 13:53  by ihakki.simsek 
Last modified at 18.01.2017 13:53  by ihakki.simsek