a
test
Skip to main content

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Go Search
Ana Sayfa
Başkan
Kurumsal
Belediye Meclisi
İhale İlanları
e-belediye
Bütçe Ve Yatırımlar
Haberler
Bilgi Hizmetleri
Şehre Bakış
English
İletişim
  
Ana Sayfa > İstanbul Büyükşehir Belediyesi > Haber > KAR YAĞIŞI AVRUPA YAKASINDA ETKİLİ YOLLAR AÇIK  

Haber: KAR YAĞIŞI AVRUPA YAKASINDA ETKİLİ YOLLAR AÇIK

Version HistoryVersion History

KisaBaslik

KAR YAĞIŞI AVRUPA YAKASINDA ETKİLİ YOLLAR AÇIK 

Ozet

İstanbul’a Balkanlardan gelen kar yağışı ve soğuk hava özellikle Avrupa yakasında etkili oluyor. İstanbul'un genelinde ise saat 19.00 itibari ile sulu kar etkili oluyor. Kar nedeniyle şehir içi yollarda olumsuzluk yaşanmazken yağış ve Cuma trafiği nedeniyle köprülerde yoğunluk gözleniyor.

HaberMetni

İstanbul’u akşam saatlerinde etkisi altına alan kar yağışı, Çatalca, Büyükçekmece, Mahmutbey, Silivri, Arnavutköy, Beylikdüzü, Başakşehir, ve Esenyurt çevresinde kar fırtınası şeklinde etkili oluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kış şartlarında şehir hayatının normal seyrinde devam etmesi için AKOM koordinasyonunda karla ve kışla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. TEM Ahmediye Mevkiinde iki  Tır'ın devrilmesi nedeniyle bir süre trafik bir süre aksadı. Kazaya İtfaiye ve Yol Bakım kar kürüme ekipleri müdahale etti.

Kar yağışının ilerleyen saatlerde şehrin merkezine ulaşması bekleniyor. Son iki saatte İstanbul genelinde 28 hasarlı kaza meydana geldi, bu nedenle yollarda yoğunluk yaşandı. İBB ekipleri Karayolları ekipleriyle birlikte TEM oto yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

Karla mücadele çalışmalarına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Daire Başkanlığı, İstanbul İtfaiyesi, İSFALT, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına bağlı ekipleri katılıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kış kar ile mücadele çalışmalarında 1345 araç ve iş makinesi 7 bin personel aktif olarak çalışıyor. İstanbul’da 7 bin 373 kilometrelik güzergah ağında 363 müdahale noktasıyla olumsuzluklara karşı ekipler bekletiliyor.

Köy yollarını ise 145 adet kar kürüme bıçağı takılmış traktörler muhtarların gözetiminde trafiği açıyor. 6 adet Kar Kaplanı da otoyollar ve gerektiğinde Havalimanı kar küreme çalışmalarına destek vermek için hazır bekletiliyor.

AVRASYA TÜNELİ 23.00'E METRO SABAHA KADAR AÇIK

Öte yandan, Cuma trafiği ve kar yağışı nedeniyle Avrasya Tüneli 21.00 yerine 23.00'e kadar açık kalacak. Marmaray seferlerine 01.00'e kadar devam edecek.

İBB METRO İstanbul AŞ'ye bağlı tüm metro ve tramvaylar ise, sabaha kadar seferlerine devam edecek. Metrobüs ek seferlerle takviye ediliyor.

HaberResmi

 

Pasif

No 

AnaSayfa

Yes 

Manset

Yes 

Document1

Kaynak

OSMAN KARABACAK 

HaberTarihi

06.01.2017 19:50 

Target Audiences

No targeting

IlgiliBirim

Acil Yardım ve Cankurtarma Müdürlüğü; Afet Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü; Anadolu Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü; Anadolu Yakası Zabıta Müdürlüğü; Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü; Avrupa Yakası Zabıta Müdürlüğü; Zabıta Tedbir Müdürlüğü; Zabıta Daire Başkanlığı; Zabıta Destek Hizmetleri Müdürlüğü; Yol Bakım Destek Hizmetleri Müdürlüğü; Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı; Ulaşım Daire Başkanlığı; Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME); Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü; Trafik Müdürlüğü; Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü; Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı; Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü; Avrupa Yakası İtfaiye Müdürlüğü; Anadolu Yakası İtfaiye Müdürlüğü; Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü 

IlgiliHizmet

Afet; Ulaşım; Yaşam 

SureliHaber

No 

SureliHaberBitisTarihi

 

HaberGaleri1

HaberGaleri2

HaberGaleri3

HaberGaleri4

HaberGaleri5

HaberGaleri6

HaberGaleri7

HaberGaleri8

HaberGaleri9

HaberGaleri10

MansetSira

AltManset

No 

SureliMansetResim

 

FlickerID

 

CanliYayin

No 

CanliYayinLokasyon

27 

GorunenHaberSaati

06.01.2017 19:00 
Attachments
Version: 4.0 
Created at 06.01.2017 18:51  by o.karabacak 
Last modified at 06.01.2017 19:24  by o.karabacak