a
test
Skip to main content

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Go Search
Ana Sayfa
Başkan
Kurumsal
Belediye Meclisi
İhale İlanları
e-belediye
Bütçe Ve Yatırımlar
Haberler
Bilgi Hizmetleri
Şehre Bakış
English
İletişim
  
Ana Sayfa > İstanbul Büyükşehir Belediyesi > Haber > KARİYER EĞİTİM GÜNLERİ’NDE 23. DÖNEM SONA ERDİ  

Haber: KARİYER EĞİTİM GÜNLERİ’NDE 23. DÖNEM SONA ERDİ

Version HistoryVersion History

KisaBaslik

KARİYER EĞİTİM GÜNLERİ’NDE 23. DÖNEM SONA ERDİ  

Ozet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Kariyer Eğitim Günleri İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Ord. Prof. Dr. Cemil Bilsel Oditoryumu’nda gerçekleştirilen sertifika töreni ile son buldu. 

HaberMetni

Her yıl iki dönem şeklinde önde gelen sektör temsilcileri ile alanında uzman akademisyenlerin çeşitli konularda gençlerle bir araya gelerek donanımlarına katkıda bulunabilmek amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nce ücretsiz olarak gerçekleştirilen Kariyer Eğitim Günleri’nin 23. dönemi sona erdi.

İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Ord. Prof. Dr. Cemil Bilsel Oditoryumu’nda gerçekleştirilen sertifika töreninde İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, İBB Meclisi Gençlik ve Spor Komisyon Başkanı Önder Benzeş, İBB Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep, 5 hafta boyunca gençlerle bir araya gelerek bilgilerini ve tecrübelerini aktaran akademisyen ve ünlü sektör temsilcileri ile çok sayıda katılımcı yer aldı.

23. Kariyer Eğitim Günleri’nin son hafta eğitimini ‘Geleceği Yönlendirmek’ konu başlığıyla sunan İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı; “Problemleri çözerken problem oluşunu engelleyecek tedbirleri almak ve bunlarla beraber duyarlı bir yönetim anlayışı içerisinde hareket etmek gerekir. Bu vesile ile tüm katılımcılara başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu.

Verilen eğitimlerin ardından kura çekimi ile katılımcılar arasında 3 kişiye tablet bilgisayar hediye edildi. Ayrıca sertifika töreninde yer alan katılımcılara powerbank ile İstanbul Akvaryum bileti verildi. Eş zamanlı olarak Anadolu ve Avrupa Yakası’nda rekor katılımla 5 hafta boyunca gerçekleştirilen eğitimler sonunda 1.200 genç sertifika almaya hak kazandı. Kariyer Eğitim Günleri’nin 23. Dönemi ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 12 yılda 11 bin genç ücretsiz eğitim sertifikası almış oldu.  

HaberResmi

 

Pasif

No 

AnaSayfa

Yes 

Manset

No 

Document1

Kaynak

 

HaberTarihi

26.12.2016 16:00 

Target Audiences

No targeting

IlgiliBirim

Gençlik ve Spor Müdürlüğü 

IlgiliHizmet

Yaşam; Sosyal Hizmetler 

SureliHaber

No 

SureliHaberBitisTarihi

 

HaberGaleri1

HaberGaleri2

HaberGaleri3

HaberGaleri4

HaberGaleri5

HaberGaleri6

HaberGaleri7

HaberGaleri8

HaberGaleri9

HaberGaleri10

MansetSira

AltManset

Yes 

SureliMansetResim

 

FlickerID

 

CanliYayin

No 

CanliYayinLokasyon

27 

GorunenHaberSaati

26.12.2016 16:00 
Attachments
Version: 1.0 
Created at 26.12.2016 15:57  by Ali Akçakaya 
Last modified at 26.12.2016 15:57  by Ali Akçakaya