a
test
Skip to main content

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Go Search
Ana Sayfa
Başkan
Kurumsal
Belediye Meclisi
İhale İlanları
e-belediye
Bütçe Ve Yatırımlar
Haberler
Bilgi Hizmetleri
Şehre Bakış
English
İletişim
  
Ana Sayfa > İstanbul Büyükşehir Belediyesi > Haber > İBB FUTBOL AKADEMİ KAMPI'NDA FİNAL ZAMANI  

Haber: İBB FUTBOL AKADEMİ KAMPI'NDA FİNAL ZAMANI

Version HistoryVersion History

KisaBaslik

İBB FUTBOL AKADEMİ KAMPI'NDA FİNAL ZAMANI 

Ozet

Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı Projesi’ne katılan 4 bin futbolcu adayı iki ay boyunca hünerlerini sergiledi. Adaylar antrenör ve kulüp temsilcileri karşısında 25  Aralık Pazar günü saat 13:00'da Bayrampaşa'daki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda düzenlenecek olan final programı ile son kez sahaya çıkacaklar.

HaberMetni



FİNAL HEYECANI 25 ARALIKTA BAYRAMPAŞA'DA YAŞANACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinasyonunda Başakşehir Futbol Kulübü ve Spor A.Ş. ile birlikte, gelecek vadeden sporcuların tespit edilerek Türk futboluna kazandırılması amacıyla hayata geçirilen Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı Projesi'nin dördüncü etabı 25 Aralık'ta düzenlenecek final programı ile sona eriyor.

139 GENÇ YETENEK TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRILDI

Proje kapsamında Tuzla’dan Silivri’ye İBB’nin 20 Spor tesisinde 7-15 yaş aralığındaki 4056 gence futbol eğitimi verildi. Bugüne kadar yaklaşık 15 bin futbolcu adayının yer aldığı projede 139 futbolcu adayı geleceğin yeteneği olarak, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü altyapısı olmak üzere 25 farklı İstanbul kulübünün altyapılarına kazandırıldı.

GENÇLERE MİLLİ TAKIM KAPISI AÇILACAK

Ayrıca projede yer alan gençlere ünlü antrenörler, eğitmenler ve futbolcular tarafından Değerler Eğitimi ile Kaleci Eğitimi de verildi. Projenin dördüncü etabının sonunda da finale kalan futbolcu adayları tribündeki komiteler tarafından izlenecekler. Bu etabın sonunda geçmiş dönemlere ek olarak U12-U13-U14 Türk Milli Takımlarına da futbolcu seçilecek. Her dönem olduğu gibi yetenekli futbolcu adayları bu dönemin sonunda da Başakşehir Futbol Kulübü ve diğer kulüplerin alt yapılarına gönderilecek.

TÜRK FUTBOLUNUN YETENEK AVCISI FİNAL PROGRAMINDA

Projenin final programı ve ödül töreni ise Bayrampaşa'daki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Teknik Direktör Abdullah Avcı başta olmak üzere futbol kulüplerinin yönetici ve temsilcileri, spor dünyasının önemli isimleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi protokolü ve belediye başkanlarının katılımı  ile gerçekleştirilecek olan final programı 25  Aralık Pazar günü yapılacak.

HaberResmi

 

Pasif

No 

AnaSayfa

Yes 

Manset

No 

Document1

Kaynak

 

HaberTarihi

23.12.2016 12:00 

Target Audiences

No targeting

IlgiliBirim

 

IlgiliHizmet

 

SureliHaber

No 

SureliHaberBitisTarihi

 

HaberGaleri1

HaberGaleri2

HaberGaleri3

HaberGaleri4

HaberGaleri5

HaberGaleri6

HaberGaleri7

HaberGaleri8

HaberGaleri9

HaberGaleri10

MansetSira

AltManset

Yes 

SureliMansetResim

 

FlickerID

 

CanliYayin

No 

CanliYayinLokasyon

27 

GorunenHaberSaati

23.12.2016 12:00 
Attachments
Version: 1.0 
Created at 23.12.2016 11:46  by Ali Akçakaya 
Last modified at 23.12.2016 11:46  by Ali Akçakaya